Roepnaam: Sienna
Geboortedatum: 14 februari 2016
NHSB:
Gezondheid:
HD A
ED vrij
Zuiver bruin
Behaalde resultaten:


 

Sienna is een dochter van Gwyn uit het Valentijnsnestje van 2016. Dit meisje is alweer onze vierde generatie, want haar oma is onze Jessy en haar overgrootoma is Keira, stammoeder van onze kennel. Sienna is een lief en ondernemend meisje en wordt door de roedel heel goed opgevoed. Mama Gwyn heeft haar goed opgevoed en tante June is ook haar speelmaatje. Ze zoekt soms haar grenzen op, maar wordt dan toch wel even duidelijk op haar plek gezet en dan is het ook weer goed. Ze weet heel goed dat ze schattig is en maakt daar dan ook gebruik van. Ze werkt graag voor je en mantrailen vindt ze fantastisch. Obedience is ook favoriet, vooral met haar baasje Juliƫtte. Lieve Sienna is een heerlijke hond en we hopen met haar weer de bruine lijn te kunnen blijven voortzetten.
   
     
 
Stamboom Sienna
 
stamboom
 
facebook twitter yourube