Roepnaam: Scarlett
Geboortedatum: 15 november 2009
Gezondheid:
HD A
ED Vrij
Ogen Vrij
EIC carrier
vetgen draagt bruin
SD2 normal
HNPK normal
Behaalde resultaten:
Meerdere keren Uitmuntend

Kwaliteiten: Geweldig stabiel karakter, vindt apporteren het leukste op aarde, heel trouw aan een baas en altijd bereid om voor je te werken.

Mijn mooie Scarlett is een ontzettend zachte hond van karakter en heel erg slim. Ze heeft op drie-jarige leeftijd het stokje van Keira overgenomen als roedelleider. Dit doet ze op haar eigen manier heel relaxt en duidelijk.Scarlett is erg aanhankelijk en trouw en zal voor haar baas door het vuur gaan. Scarlett is voor mij alles wat een labrador hoort te zijn, lief, trouw, heel knuffelig en een enorme will to please. Ze is prachtig gebouwd en heeft een supervacht. Haar dochters Jolie, June en Olivia hebben ook haar mooie en vooral trouwe karakter gekregen en we zijn dan ook heel blij met deze zwarte dame die ons roedel zo goed bestuurt. In 2016 heeft ze haar laatste nestje gekregen en sindsdien geniet ze van haar pensioen.
   
     
 
Stamboom Scarlett
 
 
facebook twitter yourube