Roepnaam: Olivia
Geboortedatum: 9 december 2016
Kwaliteiten: Heel hoge werklust, super speurhond, wil ontzettend graag voor je apporteren, vindt alles leuk om te doen en
is ook wonderbaarlijk goed in vrijwel alles
wat we haar aanbieden. En zoals een
echte labrador is ze gek op water.


Gezondheid:
HDA, norbergwaarde 40, botafwijking:0
ED vrij
EeBB (geeldragend)
SD2 normal
prcd-PRA normal
HNPK drager
RD OSD normal
EIC normal
Myotubular Myopathy normal
Centronuclear Myopathy normal
alle overige testen voor FCI rasgroep 8 normal ( beetje te veel om te noemen)
Olivia ( Livvy) is een dochter van Scarlett uit haar laatste nestje.Onze allerlaatste eigen gefokte dame, want met haar stopt de kennel.Livvy is een echt werkhondje. Ontzettend slim, leergierig en onvermoeibaar als het op werken aan komt. Ze heeft een natuurlijke aanleg voor speuren en we leiden haar dan ook op als speurhond in onze mantrailgroepen van de hondenschool. Livvy is ontzettend lief en zacht van karakter naar mens en dier. Ze vindt soms nog wel eens wat spannend en vindt het dan nodig om dit vocaal te laten weten, maar als ze het gezien heeft is het ook helemaal ok. Het is een genot om dit meisje te werken, want werklust heeft ze volop en ze is gewoon een heerlijke knuffelkont die het liefst op schoot kruipt of opgetild wordt.
   
     
 
Stamboom Olivia
 

stamboom olivia

 
facebook twitter yourube