Roepnaam: Olivia
Geboortedatum: 9 december 2016
Gezondheid:
HDA
ED vrij

Kwaliteiten: Heel hoge werklust, super speurhond, wil ontzettend graag voor je apporteren, vind alles leuk om te doen en is gek op water.


Olivia ( Livvy) is een dochter van Scarlett uit haar laatste nestje. Dit kleine meisje heet niet voor niets Next Generation, want zij zal de lijn van Scarlett voort moeten zetten. Livvy is een echt werkhondje. Ontzettend slim, leergierig en onvermoeibaar als het op werken aan komt. Ze heeft een natuurlijke aanleg voor speuren en we leiden haar dan ook op als speurhond in onze mantrailgroepen van de hondenschool. Livvy is ontzettend lief en zacht van karakter naar mens en dier. Ze vindt soms nog wel eens wat spannend en vindt het dan nodig om dit vocaal te laten weten, maar als ze het gezien heeft is het ook helemaal ok. Het is een genot om dit meisje te werken, want werklust heeft ze volop en ze is gewoon een heerlijke knuffelkont die het liefst op schoot kruipt of opgetild wordt. We zijn benieuwd hoe zij zich zal ontwikkelen en kijken uit naar een toekomst met haar in onze kennel.
   
     
 
Stamboom Olivia
 

stamboom olivia

 
facebook twitter yourube