Roepnaam: Lilly
Geboortedatum: 27 november 2010
NHSB: 2771841
Gezondheid:
HD A
ED Vrij
Ogen Vrij (08-12-2011)
vetgen draagt bruin
Behaalde resultaten:
Meerdere keren Uitmuntend

Lieve Lillyfee is een superzacht hondje met een gouden hart. Met veel pijn in mijn hart, maar wetende dat het voor haar beter is, heb ik dan ook besloten om haar na één nestje uit de fokkerij te halen. Ze heeft een vreselijk zware bevalling gehad, die eindigde in een keizersnede en 3 van haar 8 pups hebben het niet gered. De eerste week van haar nest was een echte opgave en ze had onze steun heel hard nodig. Naarmate de tijd vorderde ging het steeds beter en was ze een supermama. Maar het moederschap eiste wel echt veel van haar zowel lichamelijk als in haar koppie. Ook haar rol binnen de roedel werd steeds onduidelijker en ze viel eigenlijk tussen twee groepen in. Dit alles in beschouwing genomen, hebben ik de moeilijke beslissing genomen om haar als huishond te herplaatsen. En alsof het zo moest zijn, kwam Cathy op ons pad en zij heeft Lilly vol liefde opgenomen en daar heeft ze haar gouden mandje. Voor ons is Lilly altijd onze lieve lillyfee, want er kan niemand zo in je kruipen en helemaal bij je willen zijn als zij dat kan.
   
     
 
Stamboom Lilly
 
 
facebook twitter yourube