Roepnaam: Jessy
Geboortedatum: 6 september 2011
NHSB:
Gezondheid:
HD A
ED Vrij
Ogen Vrij
EIC vrij door ouders
Zuiver bruin
Behaalde resultaten:
Uitmuntend

Onze Jessy is een dochter van Keira en heeft ook zeker haar ontzettend lieve karakter meegekregen. Dit zachte meisje is ontzettend werklustig en heeeel erg knuffelig. Ze is de lieveling van Juliëtte die haar ook regelmatig op haar bed laat slapen. Ook wandelen aan de lijn doet ze met zo ontzettend veel aandacht dat je er bijna om moet lachen hoe hoog dat koppie gaat. Ze vindt het geweldig als ze mee mag wandelen, alleen of met een andere hond, maakt haar niet uit, als ze maar aandacht krijgt. Ze is soms net een hertje zoals ze behendig door de bomen rent en overal overheen springt. Ze is dan ook de enige hond uit onze roedel die uit zichzelf over een hindernis springt als we een klein parcoursje opzetten in hun wei. Dan staat ze al te trappelen van ongeduld en rent er zelf op af en overheen. Kortom Jessy is een heerlijke hond die het allemaal heel erg graag goed wil doen voor je. Jessy heeft ons 3 prachtige nestjes gegeven en haar kleindochter Sienna mag het stokje overnemen. Sinds mei 2017 woont Jessy bij Marco en José en heeft ze alleen haar zoon Cooper nog om mee te concurreren om aandacht.
   
     
 
Stamboom Jessy
 
 
facebook twitter yourube