Roepnaam: Gwyneth
Geboortedatum: 13 november 2013
NHSB: 2945165
Gezondheid:
HD A
ED vrij
Ogen vrij
EIC vrij door ouders
zuiver bruin


Behaalde resultaten:


Gwyn is onze kleine clown. Ze is een dochter van onze Jessy en kleindochter van Keira. Een heerlijk lief meisje is ze en we zijn dan ook heel blij met haar. Ze heeft alle zachte karaktereigenschappen van papa en mama meegekregen, dus dat is helemaal super. Gwyn is een heerlijke hond om mee te werken en te wandelen en ze is ontzettend lief voor pups. Eigenlijk is ze ontzettend lief voor alle honden en mensen, echt een knuffelbeertje dat het liefst op schoot ligt. Gwyn kreeg helaas na haar eerste nestje moeite met de drukte hier in huis en kon niet echt meer haar draai vinden. We vonden het niet eerlijk om haar nog een keer een nestje te laten krijgen als ze zoveel stress kreeg erna. Met pijn in ons hart hebben we besloten dat het voor haar het beste was om ergens enige hond te zijn en ze heeft een super mandje gevonden in Apeldoorn bij Marijke en Cor en hun gezin. Onze lieve Gwyn heeft ons wel Sienna gegeven en met haar hopen we deze zachtaardige en gevoelige bruine lijn verder te kunnen voortzetten.
   
     
 
Stamboom Gwyneth
 
 
 
facebook twitter yourube