Roepnaam: Jolie
Geboortedatum: 12 maart 2012
NHSB: 2874290
Gezondheid:
HDA
ED vrij
Ogen vrij ( 14-8-2013)
EIC vrij
Draagt geel
SD2 normal

Behaalde resultaten: Meerdere keren Uitmuntend


 

Jolie is een dochter van mijn lieve Scarlett waarvan ik hoopte dat ze haar superkarakter zou doorgeven aan haar kinderen en dat is zeker gelukt. Deze mooie meid is een lieverd en inmiddels opgegroeid tot een gezonde dame. Ze is ontzettend leergierig en stapelgek op spelletjes en behendigheid. Ze doet niets liever dan met je spelen en ravotten of met andere honden natuurlijk. Jolie mocht na haar tweede nestje met pensioen. Beide nestjes heeft ze gekregen via een keizersnede en wij vinden meer niet nodig. Als het niet natuurlijk gaat, dan is het goed geweest. Jolie woont niet meer bij ons, omdat we het haar gunde om op zo'n jonge leeftijd bij iemand op de eerste plaats te staan. Voor ons een moeilijke keuze, maar voor haar de beste. Ze woont nu bij Sophie en Rhoderick, waar ze een geweldig leven leidt samen met twee kattenvriendinnetjes. En ze mag ook nog eens 3 maanden per jaar overwinteren in Spanje. Ze heeft echt een gouden mandje gevonden daar en we zien haar nog regelmatig.
   
     
 
Stamboom Jolie
 
 
facebook twitter yourube