Roepnaam: Sienna
Geboortedatum: 14 februari 2016
Gezondheid:
HD A
ED vrij
Zuiver bruin
Kwaliteiten: Echte mensenhond. Zou het liefste de hele dag op schoot liggen. Vindt speuren geweldig en doet het ook super. Werkt graag met en voor haar baas, maar je moet er wel wat voor doen.


 

Sienna is een dochter van Gwyn uit het Valentijnsnestje van 2016. Dit meisje is alweer onze vierde generatie, want haar oma is onze Jessy en haar overgrootoma is Keira, stammoeder van onze kennel. Sienna is een lief en ondernemend meisje dat enorm aanhankelijk is. Mama Gwyn heeft haar goed opgevoed en tante June is ook haar speelmaatje. Ze zoekt soms haar grenzen op, maar wordt dan toch wel even duidelijk op haar plek gezet en dan is het ook weer goed. Ze weet heel goed dat ze schattig is en maakt daar dan ook gebruik van. Ze werkt graag voor je en mantrailen vindt ze fantastisch. Lieve Sienna is een heerlijke hond en we hopen met haar weer de bruine lijn te kunnen blijven voortzetten.
   
     
 
Stamboom Sienna
 
stamboom
 
facebook twitter yourube