Roepnaam: Sienna
Geboortedatum: 14 februari 2016
Gezondheid:
HD A
ED vrij
Zuiver bruin
Kwaliteiten: Echte mensenhond. Zou het liefste de hele dag op schoot liggen. Vindt speuren geweldig en doet het ook super. Werkt graag met en voor haar baas, maar je moet er wel wat voor doen.


 

Sienna is een dochter van Gwyn uit het Valentijnsnestje van 2016. Dit meisje is alweer onze vierde generatie, want haar oma is onze Jessy en haar overgrootoma is Keira, stammoeder van onze kennel. Sienna is een lief en ondernemend meisje dat enorm aanhankelijk is. Ze zoekt soms haar grenzen op, maar wordt dan toch wel even duidelijk op haar plek gezet en dan is het ook weer goed. Ze weet heel goed dat ze schattig is en maakt daar dan ook gebruik van. Ze werkt graag voor je en mantrailen vindt ze fantastisch. Lieve Sienna is een heerlijke hond, maar ontzettend gevoelig en geen echte roedelhond. Ze sneeuwt onder als ze met te veel andere honden in huis leeft en ze is een echte knuffelbeer die het lastig vindt als er niet voldoende aandacht voor haar is. Daarom hebben we in 2018 besloten om een nieuw huis te zoeken voor haar en niet met haar te fokken ondanks dat ze helemaal gezond is. In december is ze na een paar maanden veel te zijn meegeweest op wandelingen verhuisd naar Monicque, Pascal en Tessa. Hier heeft ze maar een hondenzusje, Zoey en dit gaat samen ontzettend goed. Zij wonen ook in Haelen en we zien Sienna dan ook nog veelvuldig. Voor haar is deze oplossing het beste.
   
     
 
Stamboom Sienna
 
stamboom
 
facebook twitter yourube