Roepnaam: June
Geboortedatum: 12 juni 2015
Gezondheid:
HD A,
ED vrij
Zuiver bruinKwaliteiten: Grote knuffelbeer, vindt apporteren en dingen voor jou doen geweldig, ontzettend aanhankelijk en baasgericht.


June is een dochter van Scarlett uit haar nestje met Rossi. June is een volwassen hond die eigenlijk altijd pup is gebleven. Ze weet precies wat ze wil en doet soms ook precies wat ze wil, maar ze vindt samen bezig zijn het allerleukste. Ze was als pup mijn voorbeeldhond bij de hondenschool en wil altijd voor me werken. Het liefste is ze dan ook de hele dag bij me en vindt het maar stom als ik daar niet altijd tijd voor heb. Ze is een heerlijke dame met een zacht karakter, maar die soms de wereld gewoon niet begrijpt. Met June zullen we niet fokken, omdat dit voor haar te belastend zal zijn.
   
     
 
Stamboom June
 

stamboom

 
facebook twitter yourube