Roepnaam: Pitt
Geboortedatum: 1 juni 2008
NHSB: 2771841
Gezondheid:
HD A
ED Vrij
Ogen Vrij (14-8-2013)
EIC Vrij
Optigen RD/OSD vrij
vetgen zuiver geel
Myopathie vrij
Behaalde resultaten:
Nederlands Kampioen
Duits Kampioen LCD
Duits Kampioen VDH
Sieger Brandenburg 2011
Pitt was een onzettend lieve en zachte reu qua karakter. Hij deed niets liever dan de baas plezieren en als het even kon zat hij oneindig bij je om te worden geaaid. Een klein kind kon hem aan de riem houden, want hij zou het niet in zijn hoofd halen om te trekken. Hij was de papa van onze eigen Jolie en heeft zijn zachte karakter dan ook aan haar doorgegeven. Lieve Pitt moest door een ongeluk veel te vroeg ons verlaten, maar we zullen hem nooit vergeten. Cathy, heel erg bedankt dat je hem zoveel liefde en aandacht hebt gegeven de laatste paar jaar.
   
     
 
 
facebook twitter yourube