Er zijn voorlopig geen nestjes gepland
   
   
   
 

Wat mag je van ons verwachten als je bij ons een pup koopt ?

Ons doel is om mooie en gezonde labradors te fokken met een vriendelijk karakter. Daarvoor maken we gebruik van de kwaliteiten van de ouderdieren. We zoeken zorgvuldig een reu uit die past bij onze teef en proberen de eventuele mindere kanten van een van beide ouderdieren te verbeteren door het zoeken naar een juiste combinatie. De ouderdieren moeten beschikken over fijne karakters en een goede gezondheid en uiteraard ook over de raskenmerkende labradoreigenschappen. Maar voor ons staan gezondheid en karakter zeker boven uiterlijk.

De pups worden gefokt volgens de regels van de Labradorkring (www.labradorkringnederland.nl ), wat betekent dat de ouderdieren HD en ED vrij zijn en de ogen onderzocht en vrij bevonden zijn. Verder willen we dat minstens één van de ouderdieren is getest op Optigen, RD/OSD, EIC , SD2 en HNPK , zodat we nooit lijders kunnen fokken ( dit zijn geen eisen van de rasverenigingen, maar vinden wij als fokker wel belangrijk). De puppies krijgen allemaal een stamboom en worden gechipt door de Raad van Beheer en er wordt bij het chippen een dna-profiel gemaakt, waardoor je als pupkoper zekerheid heeft dat de pups van de ouderdieren komen die wij hebben gebruikt. Vanzelfsprekend worden ze ontwormd en ingeënt. Daarnaast kun je ze 7-8 weken volgen via facebook. Voor een voorbeeld hiervan kun je een van de dagboeken hiernaast bekijken.

En natuurlijk worden de pups goed gesocialiseerd, ze kunnen vrij rondlopen in huis en tuin en wennen aan mensen, andere dieren en aan het verkeer. Ze groeien vanaf de eerste dag op in onze leefruimte. Kortom wij doen er alles aan om ze een goede start te geven.

Wij begrijpen het heel goed als je op zoek bent naar een pup in de toekomst dat je graag een keer wilt kennismaken. Dat is ook mogelijk bij ons, sterker nog ik wil altijd eerst persoonlijk kennismaken voor ik iemand op de wachtlijst zet, maar alleen als we ook daadwerkelijk een nestje verwachten omdat een teefje gedekt is. Niet omdat je anders niet welkom zou zijn, maar omdat we gemiddeld 8 keer per week een vraag over een pup krijgen. Het is niet mogelijk om iedereen te laten komen kennismaken, want dat zou bijna een dagtaak worden.

Op de website en op onze facebookpagina wordt vermeld als er een nestje of dekking gepland is, pas daarna zet ik mensen op de wachtlijst. Wil je dan graag komen kennismaken, stuur dan een mailtje en dan krijg je van ons een vragenlijst toegestuurd zodat we alvast een eerste indruk van jullie krijgen. We zoeken altijd nieuwe baasjes die voldoende tijd hebben en willen maken voor hun hond en die bij voorkeur ook actief bezig willen zijn met hun labrador.

Daniëlle van den Heuvel

Tel. 06-44740992
E-mail: info@blissfulhills.nl

pupydagboeken
 
Onze pups groeien op in huiselijke sfeer. Onze eetkamer wordt tijdelijk puppykamer en de pups worden regelmatig mee naar buiten genomen om op ons terrein veilig kennis te maken met de buitenwereld. Wil je zien hoe dat bij ons er aan toe gaat, bekijk dan één van de dagboeken hieronder.
       
  N-nest dagboek - Scarlett x Max
Artemis Stables Black Bird x
Rockies v. Budiliumhof

09-12-2016
 
       
  M-nest dagboek - Jessy x Cor
Covergirl of Blissful Hills x
Kamp. Moonbeam v. Budiliumhof

02-08-2016
 
       
 
L-nest dagboek -Gwyneth x Cor
Fancy Me of Blissful Hills x
Kamp. Moonbeam v. Budiliumhof

14-02-2016
 
       
  K-nest dagboek -Scarlett x Rossi
Artemis Stables Black Bird x
La Valentino Rossi z Choce

12 juni 2015

 
       
  J-nest dagboek -Jolie x Rossi
Dazzling Diamond of Blissful Hills x
La Valentino Rossi z Choce

3 mei 2015
 
       
 
I-nest dagboek -Jessy x Pitt

Covergirl of Blissful Hills x
Snoopy's Gang Publischer

11 januari 2015
 
       
  H-nest dagboek - Jolie x Gadget
Dazzling Diamond of Blissful Hills x
Rocheby Frosted Jack

14 juni 2014
 
       
  G-nest dagboek - Scarlett x Ozzie
Artemis Stables Black Bird x
Coco-Loco X-rated

15 november 2013
 
       
  F-nest dagboek - Jessy x Ozzie
Covergirl of Blissful Hills x
Coco-Loco X-rated

13 november 2013
 
       
  e-nest E-nest dagboek - Lilly x Pitt
Artemis stables forever mine x
Snoopy's Gang Publischer

15 januari 2013
 
       
  d-nest D-nest dagboek - Scarlett x Pitt
Artemis stables Black Bird x
Snoopy's Gang Publischer
12 maart 2012
 
       
  c-nest C-nest dagboek - Keira x Diégo
Brown Belle van Eigenstein x
Victor Victoria's Indigo

6 september 2011
 
       
  b-nest B-nest dagboek - Keira x Joppe
Brown Belle van Eigenstein x
Dutchlab's One hell of a Guy
6 juni 2010
 
       
  a-nest A-nest dagboek - Keira x Thor
Brown Belle van Eigenstein x
Alpha & Omega Capronca

21 maart 2009
 
       
facebook twitter yourube