9 maart 2013 - De pups vliegen uit.  
  Vandaag gaan Boef, Bram, Enjoy en Pippa naar hun nieuwe baasjes. Abby mag nog een paar dagen bij ons blijven en zal dan ook bij haar nieuwe gezin gaan wonen. We hebben volop genoten van dit vijftal en ze zijn ons allemaal erg dierbaar. We wensen de nieuwe baasjes ontzettend veel geluk en plezier met deze heerlijke honden. Dag lieverdjes , we gaan jullie missen.  
     
 
sem Abby
Exotic Beauty of Blissful Hills
   
Willem Boef
Expect Trouble of Blissful Hills
   
sam Bram
Excellent Choice of Blissful Hills
   
simba Enjoy
Easy to Love of Blissful Hills
   
lobke Pippa
Extremely Cute of Blissful Hills
   
 
   
  7 maart 2013 - Buiten spelen
Door het mooie weer van de afgelopen dagen hebben we het druk gehad met de pups heerlijk buiten te laten spelen. Dit was voor zowel de pups als voor onszelf gewoonweg genieten. Hier hebben we ook foto's van gemaakt uiteraard en film, dus die hadden jullie nog tegoed. Onderstaand een selectie van de foto's en de film.
 
     
   
     
   
     
   
  28 februari 2013 - Even voorstellen  
  Nu de pups geënt, gechipt en helemaal gezond bevonden zijn, wordt het toch eens tijd om ze netjes voor te stellen :-)  
     
  Abby  
     
  Boef  
     
  Bram  
     
  Enjoy  
     
  Pippa  
     
   
  24 februari 2013- sneeuwpret  
  De sneeuw blijft maar vallen, de lente wil niet echt komen, dus dan maar even in de sneeuw spelen. Met beleid en heel kort, want de zware sneeuw is niet goed voor hun pootje. Maar heel even mocht wel en wat hebben wij allemaal genoten ervan. Bekijk hieronder de film en de foto's van vanochtend.  
     
   
     
   
     
   
  19 februari 2013 - Kennismaken met buurhond  
  En nog wat foto's van gistermiddag. Voor het eerst in de puppywei en ze maakten kennis met onze buurhond Joris. Een engelse basset van 7 maanden. Eerst was hij nog eng, maar als snel gingen ze allevijf even snuffelen en kennismaken.  
     
   
   
  18 februari - Jippieeee de zon schijnt  
  Vandaag scheen eindelijk de zon weer eens een keer en dat was natuurlijk een uitgelezen moment om de kleintjes voor het eerst lekker naar buiten te laten gaan. Heerlijk vonden ze het, samen met mama en tante Jessy. En ook wij hebben genoten. Daarna hebben ze binnen pap gegeten en lagen ze meteen voor pampus van hun avontuur. Hieronder foto's en een film van hun eerste stapjes naar buiten.  
     
   
     
     
   
   
  12 februari 2013 - speelruimte  
  Nu de pups meer ruimte hebben, wordt er ook veel gespeeld. Ze zijn echt heerlijk om mee te knuffelen en komen al meteen aangerend als er iemand de ren in gaat.  
     
   
   
  9 februari 2013 - ze lopen en spelen  
  Het is wat druk geweest hier met andere zaken dan alleen de pups, dus een paar dagen achter op scheme w.b. puppyfoto's en dat kan toch eigenlijk niet. Ze ontwikkelen zich nu steeds sneller. Ze lopen al rond en spelen met elkaar en slapen nog heeeeel veel. De tandjes zijn al door, dus we beginnen ook binnenkort met het vlees. Voor nu geniet van deze foto's van onze kleintjes. Ze zijn nu echt om op te vreten.  
     
   
   
  5 februari 2013 - Het worden nu echte hondjes  
  De pups groeien als kool en beginnen nu meer echte hondjes te worden ipv molletjes :-). Ze lopen al aardig en geluid produceren kunnen ze ook erg goed. mama Lilly verzorgt ze nog steeds super en de kleintjes beginnen meteen te roepen als ze de werpkist in stapt. Mooi om te zien hoe dat werkt. Hieronder een impressie van de afgelopen dagen. Het zijn er wel veel, kon niet kiezen.  
     
   
   
  3 februari 2013 - de eerste pap  
  De pups beginnen nu wat actiever te worden en lopen nu steeds steviger. Vanochtend kregen ze voor het eerst pap, dat ging er prima in.  
     
   
   
  30 januari 2013 - En de pups lopen al waggelend.  
  De puppets maken geluid en kunnen al wat waggelend lopen en ze drinken vol overgave :-). Beetje lange film, maar is dan ook voor de liefhebbers...( p.s. gisteren stond hier het verkeerde filmpje. nu de juiste ;-) )  
     
   
   
  29 januari 2013 - twee weken oud nu al  
  De kleintjes beginnen nu langzaam allemaal de oogjes open te doen en dat gaat soms gepaard met wat gegrom en geblaf. Echt grappig is dat. Ze groeien allemaal heel goed en de gewichten variëren nu van 1490 tot 1630, het ligt eigenlijk allemaal erg dicht bij elkaar. Lilly heeft melk in overvloed en ze ligt er ook veel bij. Een enkeling doet ook al een wankele poging tot lopen, maar ze zijn nog topzwaar, waardoor ze makkelijk omvallen. Vandaag zijn ze 2 weken en worden ze ook voor het eerst ontwormd. Hopelijk hebben ze er weinig last van en slapen ze gewoon de rest van de dag :-)  
     
   
   
  28 januari 2013 - weer wat bewegende beelden  
     
   
   
  25 januari 2013 - Tevreden pups  
  De pups zijn zeer tevreden de afgelopen dagen en groeien heel hard. Tja wat wil je ook als je de hele dag niks anders doet dan slapen en drinken bij mama. Ze hebben ook al kennisgegemaakt met de andere honden zoals je op de foto's kan zien en Lilly vindt dat nu ook prima. Ze wil wel al weer mee uit wandelen als het aan haar ligt, maar ze voedt en verzorgt de kleintjes prima.  
     
   
   
  23 januari 2013 - stamboomnamen  
  10 dagen na de geboorte moeten wij de stamboomnamen van de pups opgeven, dus het wordt hoogste tijd om die maar eens te kiezen. Dit zijn ze geworden:

Voor de reutjes:
Expect Trouble of Blissful Hills
Excellent Choice of Blissful Hills

Voor de teefjes:
Easy to love of Blissful Hills
Exotic Beauty of Blissful Hills
Extremely cute of Blissful Hills

We weten nu natuurlijk nog niet welke pup welke naam krijgt, dat gebeurt pas als ze gechipt worden met 6 weken.
En ook al doen ze nog niet veel meer dan slapen en drinken en soms heel veel lawaai maken, hieronder weer een film van de afgelopen dagen.
 
     
   
   
  22 januari 2013 - een week oud !!  
  Vandaag zijn de pups een week oud en ze groeien goed. Gisteren waren ze allemaal wat mopperig en ondanks dat Lilly ze de hele dag door voedt, kregen ze toch niet genoeg binnen. Dus hebben we ze 2 keer een flesje gegeven en toen was er weer rust in de werpkist. Onze dochters knuffelen graag met de kleintjes als ze thuiskomen van school en Lilly vindt het prima als ze erbij komen zitten. De pups ook, want als ze al mopperen, ze zijn meteen stil als je met ze knuffelt. Hoezo verwend ....  
     
     
   
   
  20 januari 2013 - De rust is wedergekeerd en onze kleine pups doen het heel goed.  
  Nu de rust hier is wedergekeerd gaat het heel goed met alle pups en mama Lilly. Ze zorgt supergoed voor ze, maar ze neemt nu ook haar rust. En terwijl buiten een echte winterse sneeuwbui valt, genieten wij met zijn allen in de warme puppenkamer van de kleintjes die heerlijke geluidjes maken en tevreden drinken en slapen.  
     
   
   
  19 januari 2013 - Een klein lief mannetje is overleden.  
  Vandaag helaas erg verdrietig nieuws. Het reutje met het rode bandje is vanochtend overleden. Hij had gisteren niet genoeg gedronken en dus hebben we meteen actie ondernomen met glucosespuiten en nutridrops. Dit werkte niet voldoende dus naar de dierenarts geweest en nog een extra spuit gekregen om hem op te peppen en begonnen met sondevoeding. Het mocht helaas niet baten en vanochtend heeft hij het opgegeven. De dierenarts vermoedt dat hij een probleem heeft gehad met zijn middenrif , want hij ademde ook erg diep in en had geen ontlasting meer gisteren. De natuur is soms hard en je weet dat je er rekening mee moet houden, maar het blijft erg verdrietig.  Lilly wist het al eerder, want ze verzorgde hem gisteren niet meer.  
   
  18 januari 2013 - onze kleintjes zijn zo schattig  
  De kleine puppets doen het goed en drinken prima. Mama Lilly zorgt goed voor ze en ze neemt nu ook af en toe zelf wat rust, wat ze heel hard nodig had. Klik op de afbeelding hieronder om de foto's te bekijken. De pups hebben ook allemaal sinds vandaag een bandje om zodat we ze goed uit elkaar kunnen houden. De reutjes hebben een rood, blauw en groen bandje en de teefjes, paars, oranje en geel.  
     
   
   
  17 januari 2013 - Eerste film van onze puppets  
  De rust keert langzaam terug hier in huize blissful hills. Lilly heeft het helemaal door en verzorgt haar kleintjes met veel liefde en zorgzaamheid. Ze waakt over het nest al geen ander en de andere honden mogen alleen van een afstandje toekijken. Hieronder een filmpje van de eerste dag, waar je Lilly eerst nog met haar kroost naast de werpkist ziet liggen, maar op de laatste beelden al in de kist. Ze weigerde om er in te gaan en ik kreeg de indruk dat ze de stangen niet prettig vond, dus die hebben we snel weggehaald en ja hoor mevrouw ging er wel in. Eerst nog wat onwennig en onrustig erin en eruit, maar inmiddels ligt ze steeds heerlijk ontspannen erin en zorgt ze super voor haar puppets. We letten natuurlijk extra op dat ze niet op haar pups gaat liggen, want daar waren de stangen voor, maar eigenlijk maken we ons daar geen zorgen over , want zodra er ook maar eentje een geluid maakt zie je haar meteen reageren.  
     
   
   
  16 januari 2013 - Lilly begint langzaam een echte mama te worden.  
  Lilly begint langzaam zich beter te voelen en ze zorgt nu ook goed voor haar zesling. Ze laat ze goed drinken en de kleintjes worden gewassen tot ze schoon zijn. Ze waakt over haar kinderen als een leeuwin en stuurt de andere honden resoluut weg als die een kijken willen nemen. Ze is nog wat onrustig door de pijn van de operatie, maar ze begint nu een beetje meer te ontspannen en wij met haar. We zullen nog wel wat nachten bij haar blijven, want ze heeft onze steun nog hard nodig, maar zoals het er nu uitziet, gaat het helemaal goedkomen met haar en haar kleintjes. Klik op de afbeelding hieronder voor een foto-album van de eerste dag.  
     
  Klik op deze afbeelding voor een album  
     
   
  15 januari 2013 - Lilly's pups zijn geboren.  
  Na een lange en moeizame bevalling die uiteindelijk nog in een keizersnede eindigde, heeft Lilly 6 prachtige pups gekregen. Eigenlijk had ze er 8, maar twee teefjes hebben het helaas niet gered. Nu mag ze voor deze zesling die niet beter verdeeld had kunnen zijn in 3 reuen en 3 teven zorgen. Alle pups uit dit nestje hebben al een baasje.  
     
   
     
   
   
  14 januari 2012- Lilly zal nu bijna bevallen  
  Lilly zal nu binnenkort bevallen, maar voor wie nog niet op facebook heeft gekeken even onderstaande foto van onze drachtige dame. Dit was 4 dagen geleden.  
     
   
   
  17 december 2012 - Lilly 30 dagen drachtig  
  Lieve Lillyfee braaf poserend toen we terugkwamen van de echo.  
     
   
     
  Een snapshot van de echo zie je hieronder.  
     
   
     
   
  17 december 2012 - Lilly is drachtig  
  Vandaag naar de dierenarts geweest en een echo laten maken van Lilly. Hier bleek uit dat ze zeker drachtig is en we konden zo'n 6/7 pups zien op de echo. Hoeveel het er uiteindelijk worden is nog maar afwachten natuurlijk, maar we hebben goede hoop op een mooi nestje half januari.
Klik hier voor beelden van de echo.
 
     
     
     
facebook twitter yourube