Vanaf dit punt zijn de pups van Jessy en Scarlett samen gegaan in de ren en is het dagboek samengevoegd. Voor de rest van het dagboek ga naar dagboek Scarlett -G-nest.  
     
  2 december 2013 - Ogen en oren open  
  Jessy's pups hebben allemaal de oogjes open en ook al bijna allemaal de oortjes, dus het oefenen van de stembanden is begonnen. Vandaag heb ik de werpkist van Jessy open gemaakt zodat ze kunnen rondlopen en dat wordt dan ook meteen gedaan. Jolie en Keira mogen nu van Jessy best in de buurt komen, maar ze blijft wel zelf ook kijken of het allemaal naar haar zin gaat. Soms krijgt een enkele pup nog een flesje als die die dag wat minder is aangekomen, want bij Jessy zitten de twee kleine dikzakjes van reuen die wel zorgen dat ze goed aan de beurt komen en dan moeten we de meisjes soms even helpen. Maar nu ze pap krijgen is het dat niet meer nodig. Ook de eerste ontworming zit erop en de nageltjes zijn allemaal al eens geknipt. Kijk maar eens hoe goed ze al gegroeid zijn.  
     
   
     
   
     
     
  23 november 2013 - foto-update  
  Jessy's pups groeien goed, maar ook hier krijgt er af en toe eentje de fles. Mama Jessy vindt het allemaal prima en waakt over haar kinderen als een leeuwin. Keira mag wel kijken en soms zelfs ruiken, maar alleen als wij in de buurt zijn. Alleen medemama Scarlett wordt getolereerd door Jess :-). Hieronder weer wat lieve beelden van het zestal.  
     
   
     
     
  22 november 2013 - weer wat bewegende beelden van het spul  
     
   
     
     
     
  21 november 2013 - Stamboomnamen zijn bekend  
  Jessy's pups groeien prima en ze neemt nu ook haar rust tussendoor, waardoor ze ook wat meer kan bijslapen. Ze wil al weer graag mee wandelen en dat doen we dan ook, zodat ze ook even kan genieten van het buiten zijn en heel even geen mama is. Inmiddels heb ik de stamboomnamen opgestuurd naar de Raad van Beheer. Het is altijd even afwachten of ze worden goedgekeurd, maar ik ga er wel van uit. Dit zijn ze:

Voor de reutjes:
Forever Friends of Blissful Hills
Fairytale Dream of Blissful Hills

Voor de teefjes:
Flower Power of Blissful Hills
Free Spirit of Blissful Hills
Falling in love of Blissful Hills
Fancy me of Blissful Hills

 
     
     
  18 november 2013 - en weer wat bewegende beelden :-)  
  Omdat het nu natuurlijk allemaal wat meer werk is, zullen de filmpjes steeds een combinatie van beiden nestjes zijn. Anders is het voor ons niet te doen. Dus hieronder wat beelden van vandaag.  
     
   
     
     
  17 november 2013 - Alle pups groeien goed  
  Jessy's pups groeien prima en zijn ontzettend rustig.Ze zijn heel tevreden als ze gedronken hebben, kruipen ze tegen mama of een knuffelbeer aan en slapen weer. Jessy begint ook wat meer rust te nemen waardoor ze een beetje aan het bijkomen is. Jessy blijkt gewoon net als Keira een geboren moeder, wat een genot om naar te kijken .  
     
   
     
     
     
     
  15 november 2013 - De eerste bewegende beelden  
  De eerste bewegende beelden van het 6-tal van Jessy zijn er . Dit zijn opnames van de bevalling en van gisteren en vanochtend. Dus als je steeds meer pups telt, dan klopt dan :-). De rode gloed komt natuurlijk door de warmtelamp. Veel kijkplezier.  
     
   
     
     
  14 november 2013 - Eerste foto's van de pups  
  Jessy en haar pups maken het heel goed. Ze is een supergoede mama die haar kinderen heel goed in het oog houdt. We krijgen haar met moeite uit de werpkist om haar te laten plassen. Ze is precies haar mama in dat opzicht, die lag ook 8 weken bij haar kinderen en kreeg je met geen stok uit de kist. Met dit aantal pups kan Jessy het ook prima aan en je merkt dat ze zelfs al tussendoor kan slapen, wat echt heel fijn is om te zien, zo sterkt ze ook goed aan. Ze eet al als een wolf en is gewoon helemaal ontspannen. Kortom een topmama ! Klik op de foto hieronder voor het foto-album  
     
  bevalling  
     
     
  13 november 2013 - Jessy is bevallen  
  Jessy is vandaag bevallen van ( tot nu toe ) 7 pups, waarvan er eentje het helaas niet gered heeft. Ze heeft 4 prachtige teefjes en 2 prachtige reuen. Ze heeft de bevalling ontzettend rustig en beheerst gedaan en lijkt in alles op haar moeder Keira die net zoals zij is, een supermama was. Ze verzorgt de kleintjes alsof ze nooit iets anders heeft gedaan en wil niet eens mee naar buiten om te plassen, daarvoor moeten we een hele trukendoos tevoorschijn halen. We zijn erg trots op deze lieve bruine dame die het zo goed doet allemaal.  
     
   
     
     
  10 november 2013 - de laatste loodjes  
  Jessy moet nog een kleine week voor de pups zullen komen en haar buik begint nu toch echt in de weg te zitten. Maar ze is nog steeds actief en vrolijk.  
     
   
     
     
  6 november 2013 - nog 10 dagen ongeveer  
  Over ongeveer 10 dagen zal Jessy bevallen. We zijn nu echt aan het aftellen, alles is er klaar voor , dus laat maar komen die pups. Op onderstaande foto is Jessy 7 weken drachtig.  
     
  jessy  
     
<< terug naar vorige pagina      
       
facebook twitter yourube