14 januari 2013 - Bijna allemaal uitgevlogen.  
  Tja en dan komt na een heerlijke en intensieve periode toch dat moment dat ik onze lieverds moet laten gaan. Inmiddels zijn ze op twee na allemaal naar hun nieuwe baasjes en doen het daar ook supergoed. Ik ben trots op allemaal en vond het heerlijk om van deze pups te genieten met al hun ondeugendheid, maar vooral hun hoge knuffelbaarheid. Gwyn die we zelf houden en Saar die nog een weekje langer blijft, houden me gelukkig wel bezig. Maar er heerst nu weer wat meer rust en de dagelijkse wandelingen met de volwassen honden zijn weer helemaal ingevoerd, tot genoegen van de dames. Om dit dagboek af te sluiten zie je hieronder de foto's die ik in de derde week heb gemaakt van dit nest en waar ik een kalender van heb laten maken voor alle nieuwe baasjes. Dag lieve Suus,Floor, Ziva, Jente, Bo, Joy, Tobi, Jear, Flup, Bob, Liv, Jessy en Pip. Ik wens jullie en je baasjes alle geluk van de wereld toe en dat jullie maar mogen opgroeien tot grote, gezonde honden.  
     
 
   
 
     
     
     
  30 december 2013 - buiten spelen in de grote wei.  
  Onze boefjes worden steeds groter en hebben steeds meer behoefte aan wat speelruimte. Dus zodra de zon zich laat zien, mogen ze zelf naar beneden naar de grote wei wandelen , daar even lekker spelen met de grote honden en op veilige afstand naar de paarden kijken ;-). Dan gaat de hele bups weer naar boven en naar binnen en zijn ze voor een paar uurtjes uitgeteld :-). Ze genieten echt van het buiten zijn en wij ook, want het blijft zo ontzettend aandoenlijk om ze lekker te zien spelen en hun verbazing over nieuwe dingen is heerlijk om te zien.  
     
  Link naar fotoalbum buitenspelen  
     
     
  25 december 2013 - 1e Kerstdag een buitenwandeling  
  Ook de puppy's krijgen op 1e Kerstdag een kerstwandeling :-). Heerlijk even buiten ravotten is gezond voor ze en worden ze lekker moe van. Daarna eten en weer lekker binnen slapen. Wij genieten en laten jullie daar graag in delen. Dus hier weer wat foto's en een film.  
     
  Link naar fotoalbum 1e kerstdag  
     
   
     
     
     
  22 december - buiten spelen  
  Iedere dag als het weer het toelaat gaan de kleine boefjes even naar buiten. Hier wat beeldmateriaal van deze avonturen  
     
   
     
     
  19 december 2013 - week 5 binnen spelen  
  Het gaat nu zo ontzettend hard met de pups dat er weinig tijd over blijft om even aan de pc te zitten. Maar vanochtend heb ik toch maar even snel wat foto's gemaakt toen ze lekker aan het spelen, ruziëen, knuffelen en slapen waren. Ze zijn heerlijk knuffelig en lief naar ons toe en willen ook graag met onze grote honden spelen. Onderling wordt er nu wel regelmatig wat afgeruziëd, maar dat hoort er ook bij. In principe gaan ze iedere dag even naar buiten ( foto's volgen ) en daar genieten ze volop van. Heerlijk om 15 kleine boefjes achter je aan te hebben lopen buiten ( is wel lastig tellen ) .  
     
  Link naar fotoalbum week 5 binnen spelen  
     
     
  15 december 2013 - bezoek en eerste keer buiten  
  Vandaag was voor de pups weer een heeeeel vermoeiende, maar ook heel leuke dag. Ze gingen voor het eerst naar buiten en er was buiten heeel veeel puppybezoek om ze te vermaken. Ze waren eigenlijk allemaal erg open en vrolijk buiten, maar na het spelen buiten waren ze ook echt doodop en hebben ze heerlijk geslapen.  
     
  Link naar fotoalbum eerste keer buiten  
     
     
  12 december 2013  
  De weken vliegen voorbij nu. De pups zijn al erg beweeglijk en spelen en kibbelen al volop met elkaar. Ze eten nu ook drie keer per dag vlees en krijgen nog pap als extra. Scarlett voedt ze nog zeker drie keer per dag, maar Jessy nog maar één keer omdat bij haar de melk is teruggelopen. Het is wel een mooi gezicht als Scarlett gaat voeden, dan kruipen er gewoon 15 pups op haar en wie geluk heeft, die heeft een tepel en de rest moet wachten. De tweede ontworming zit er ook in, vonden ze erg vies ... En als het weer zo mooi blijft, mogen ze van het weekend als eens naar buiten. De foto's zijn helaas allemaal met flits gemaakt, omdat het anders te donker is, maar hopelijk kunnen we volgende week buiten foto's maken, dat is veel mooier. het is wel erg druk nu en daarom blijft een update soms achterwege. Maar ik doe mijn best om jullie toch zoveel mogelijk op de hoogte te houden.  
     
  Link naar fotoalbum week 4  
     
     
  5 december 2013  
  Nu de pups wat groter worden is het lastig om van allebei de nesten apart de foto's te plaatsen, want dan ben ik wel heel veel tijd kwijt met sorteren, dus vanaf nu alleen nog maar alles bij elkaar. De pups van Scarlett krijgen nu ook pap en ook zij eten het supergoed. Oma Keira mag van Jessy nu regelmatig helpen met het poetsen van haar kleinkinderen en ze neemt die taak dan ook dankbaar op zich. Zo lief is dat als ze samen met Jessy in de ren bezig is. Ook Jolie komt nu regelmatig dichterbij kijken naar haar kleine nichtjes, neefjes en halfbroertjes en zusjes. Scarlett is er nog steeds niet echt van gediend dat er te dicht bij haar kids wordt gekomen door iemand anders dan Jessy, maar ze is wel wat relaxter nu. De ren twee rennen zijn in ieder gevan in verbinding met elkaar en theoretisch kunnen de pups bij elkaar komen, maar zover lopen ze nog niet. Het zijn nog hele kleine stapjes en dan slapen ze weer :-). Alleen als ik alles poets 's morgens leg ik alle pups bij elkaar in één werpkist, zodat ik even de handen vrij heb. En dan slapen ze ook allemaal heerlijk bij elkaar. Dit is gewoon genieten met een grote G !  
     
     
  Link naar fotoalbum week 3  
     
     
  2 december 2013 - Alle oogjes zijn open  
  Scarletts kleintjes groeien goed. Ze is een supermama voor ze en ligt vrijwel altijd voor of in de werpkist. Bij haar kinderen mag nog niet niemand echt dichtbij komen van de andere honden, maar kijken van een afstandje wordt niet afgewezen. Bij Scarlett hebben nog geen pups de oren open, maar de oogjes wel vrijwel allemaal. Over een paar dagen krijgen ook zij hun eerste pap, maar daarvoor moeten ze eerst wat stabieler op de pootjes staan :-)  
     
   
     
     
   
     
     
  23 november 2013 - foto update  
  Door de drukte hebben we wat minder tijd gehad om de foto's uit te zoeken. Maar hier zijn er dan weer heel wat van de afgelopen dagen. Zoals op de foto's ook te zien is, flessen we de pups af en toe bij om Scarlett wat te ontlasten. Dit is bepaald geen straf voor ons en onze dochters :-). En Jolie bekijkt het allemaal veilig vanaf de stoel.  
     
   
     
     
  22 november 2013 - weer wat bewegende beelden van het spul  
     
   
     
     
     
  21 november 2013 - stamboomnamen bekend  
  Scarlett voldoet haar taken als mama weer helemaal super. Gelukkig gaat ze nu ook af en toe even uit de werpkist om zelf bij te tanken, want ze heeft nog steeds last van naweëen, waardoor ze het snel warm heeft. Jolie en Keira mogen inmiddels dichterbij komen kijken, nog niet echt bij de pups, maar ze snauwt ze niet meer weg. Alle pups groeien prima en ze zijn ook erg tevreden allemaal. De nachten zijn voor ons nog wat onrustig, omdat Scarlett nog een paar keer naar buiten moet 's nachts, maar dat hebben we er graag voor over. Overdag is ze gisteren voor het eerst weer mee geweest uit wandelen en ook daar geniet ze weer volop van. Ook voor een haar is het fijn als ze heel even geen mama hoeft te zijn en gewoon lekker hond mag zijn.
Ik heb inmiddels de stamboomnamen naar de raad van beheer gestuurd en hoop dat ze allemaal worden goedgekeurd.

Dit zijn ze:
Voor de reutjes:
Goodfellow of Blissful Hills
Gentleman of Blissful Hills

Voor de teefjes:
Glitter & Glamour of Blissful Hills
Girl Power of Blissful Hills
Gorgeous in Black of Blissful Hills
Gossip Girl of Blissful Hills
Gifted Promise of Blissful Hills
Give a little love of Blissful Hills
Guess who of Blissful Hills
 
     
     
  18 november 2013 - en weer wat bewegende beelden :-)  
  Omdat het nu natuurlijk allemaal wat meer werk is, zullen de filmpjes steeds een combinatie van beiden nestjes zijn. Anders is het voor ons niet te doen. Dus hieronder wat beelden van vandaag.  
     
   
     
     
     
  17 november 2013 - de pups en mama Scarlett doen het prima.  
  Ook bij Scarlett gaat alles naar wens. Alle pups zijn al aangekomen en sommige zelfs royaal. Omdat ze al zo groot waren bij de geboorte passen de bandjes al. Alleen de twee reutjes hebben geen bandje om, dat is wel zo gemakkelijk te herkennen.  
     
   
     
     
  16 november 2013 - Scarlett is gisteren bevallen van 9 prachtige pups  
  Na een lange 12 - uur durende bevalling is Scarlett bevallen van 9 prachtige pups. Wat zijn we trots op deze dame die het zo goed allemaal gedaan heeft en meteen een supermama was. Ze liet ons graag helpen en had onze steun nodig tijdens de uitdrijving van de pups, maar als de pup er was, werd het heft in eigen hand genomen en werd deze vakkundig schoongelikt en bemoederd. Ze heeft 6 zwarte teefjes, 1 bruin teefje, 1 bruin reutje en 1 zwart reutje gekregen. Van alle "smaken" eentje, maar toch wel het meest van haar eigen kleur en geslacht :-) . Klik hieronder op de foto en het filmpje voor foto's en film van de bevalling.  
     
   
     
     
   
     
     
  10 november 2013 - de laatste loodjes  
  De laatste week gaat in voor onze zwangere dames. En ondanks haar dikke buik ziet Scarlett er nog steeds prachtig uit.  
     
   
     
     
  6 november 2013 - nog 10 dagen ongeveer  
  Over ongeveer 10 dagen zal Scarlett bevallen. We zijn nu echt aan het aftellen, alles is er klaar voor , dus laat maar komen die pups. Op onderstaande foto is Scarlett 7 weken drachtig.  
     
  scarlett  
     
<< terug naar vorige pagina      
       
facebook twitter yourube