7 augustus 2014 - afscheid  
     
  Vandaag is de laatste pup naar haar nieuwe baasje gegaan. Alleen kleine Summer zal bij ons blijven. We hebben weer genoten van deze lieve en slimme pups. Wat een heerlijk nestje was dit en onze eerste gele pups. Prachtig om mee te maken en altijd weer moeilijk om afscheid te nemen. Maar we weten dat ze het heel goed krijgen en dat maakt het altijd ook weer mooi. Dag lieve Lola, Mila, Saar, Bink, Bommel en Sam, heeeeeel veeel geluk bij jullie nieuwe baasjes.  
     
 
Summer - Happy Midsummer of Blissful Hills
 
     
 
Saar - Home Sweet Home of Blissful Hills
 
     
 
Mila - Hollywood Star of Blissful Hills
 
     
 
Lola - Head over Heels of Blissful Hills
 
     
 
Sam - Hot Stuff of Blissful Hills
 
     
 
Bink - Handsome Guy of Blissful Hills
 
     
 
Bommel - Heartbreaker of Blissful Hills
 
     
     
  1 augustus 2014 - buiten met mama  
     
  Onze kleintjes gaan ons bijna verlaten, maar we mogen nog een paar dagen van ze genieten. En ook Jolie doet dat graag. Ze speelt en ligt graag met haar pups buiten. Vandaag met de hitte weer even het badje opgezet ,maar dat vinden ze toch nog wel spannend. Een e  
     
  link naar album lekker buiten spelen met mama  
     
     
  26 juli 2014 - even de benen strekken  
     
  Onze pups zijn heerlijk beweeglijk nu en kunnen al goed rennen. Dus ze mogen nu wat verder van het huis weg en we gaan dagelijks even met ze naar de grote wei.  
     
   
     
     
  24 juli 2014 - heerlijk buiten in het gras  
     
  Als de hitte het enigszins toelaat mogen de pups in de puppywei spelen, want ze vinden het heerlijk om te rennen en te spelen in het gras. Vandaag even een paar foto's gemaakt toen ze gegeten hadden en al wat slaperiger waren. Daarna kwam de chipper en zijn ze allemaal gechipt . Ze hebben op een enkeling na geen bandjes om,omdat deze irriteren door de hitte. Dus zoekplaatjes voor jullie, wie is wie  
     
  Link naar album week 6 - buiten spelen  
     
     
  20 juli 2014 - het worden nu echte hondjes  
  Onze kleintjes worden langzaam echte hondjes. Maar door de hitte is het me nog niet gelukt om veel foto's te bewerken en te maken, achter de pc zitten is nu geen pretje. Maar vandaag is het wat koeler, dus kon ik wat er nog op de computer stond even bekijken. Dus bij deze een behoorlijk aantal puppenfoto's van ons 7-tal. Heerlijk buiten aan het spelen.  
     
  Link naar album dag 25-35  
     
     
  17 juli 2014 - ze groeien goed.  
  De pups groeien en eten en spelen volop. Met het warme weer nu, mogen ze overdag ook lekker naar buiten. En daar genieten ze ook volop van en wij ook. Heerlijk om te zien hoe ze zich ontwikkelen.  
     
   
     
     
  14 juli 2014 - slapen en spelen en slapen  
     
  Na een druk weekend moet je goed uitrusten. Dus dat doen onze kleintjes ook volop . Nee hoor ze spelen heeeeel veel met elkaar, maar ik heb vanochtend even wat lieve slaapfoto's gemaakt. Werd echt weer tijd om te laten zien hoe ze gegroeid zijn, dus daar heb ik even tijd voor gemaakt. Ze wegen nu ook allemaal ruim 2,5 kilo en een enkeling al 3 kilo. Heerlijke rolmopsjes zijn het.  
     
  Link naar album dag 25-31  
     
     
  8 juli - buiten spelen  
     
  Zoals gisteren beloofd de foto's van het buiten spelen. Ook nog enkele van de dagen ervoor binnen. Hier zie je ook dat Gwyn al mag meehelpen de pups opvoeden en dat doet ze voor zo'n kleine meid echt super. Onze kinderen hebben sinds deze week vakantie, dus die genieten ook volop van de kleintjes en de pups vinden hun ook erg lief zoals je op de foto's kunt zien.  
     
  Link naar album dag 18-24  
     
     
  7 juli - pap eten  
     
  De pups eten nu al goed van de pap die ze dagelijks krijgen. Dus bij deze een uitgebreide reportage van dit gebeuren  
     
   
     
     
  1 juli 2014 - Alles gaat voorspoedig  
     
  Pff. tijd gaat veeeeel te snel alweer. Ik zie dat ik al van 10 dagen foto's heb verzameld, dus hoogste tijd om weer wat te plaatsen. De kleintjes groeien heel goed en beginnen al aardig te lopen en spelen. Oogjes zijn al allemaal open en bij een enkeling ook al de oortjes. Vandaag hebben ze voor het eerst pap gekregen en dat ging er goed in. Heerlijk altijd die papsnoetjes. En heeeel tevreden pupjes na het eten . Ze zijn inmiddels ook al een keer ontwormd en de nageltjes al twee keer geknipt zodat ze mama niet zo'n pijn doen met hun getrappel. Jolie is ook al bijna helemaal hersteld van de keizersnede. Ze is al helemaal fit en vrolijk en speelt weer met kleine Gwyn. En uiteraard voedt en verzorgt ze haar kinderen ook tussendoor goed.  
     
  Link naar album dag 7-17  
     
     
  29 juni 2014 - oogjes open en het maakt geluid :-)  
     
  Bij alle pups zijn inmiddels de oogjes open en ze zijn ook wat beweeglijker. Omdat Jolie gisterochtend lekker lag te slapen toen de pups eigenlijk wel honger hadden, heb ik ze allemaal even een flesje gegeven, niet omdat het nodig was, maar vooral omdat het gewoon veel te leuk is om te doen . Je ziet ze nu ook echt groeien. Nog een paar dagen en dan zullen ook de oortjes open gaan en zullen onze oren ook wat meer te verduren krijgen....  
     
   
     
     
  22 juni 2014 - weer wat bewegend beeld.  
     
  De pups doen nog niet zoveel natuurlijk, alleen drinken en slapen en drinken en slapen . Maar toch een filmpje van dat drinken en slapen en hoe ze bewegen als mams erbij komt  
     
   
     
     
     
  21 juni 2014 - stamboomnamen zijn bekend  
     
  Zo vandaag eindelijk tijd gehad om de stamboomnamen definitief te bedenken, want registratieformulier moet zo onderhand worden opgestuurd. En dit zijn ze geworden:

Voor de jongens:
Handsome Guy of Blissful Hills
Heartbreaker of Blissful Hills
Hot Stuff of Blissful Hills

Voor de meisjes:
Happy midsummer of Blissful Hills
Head over Heels of Blissful Hills
Home sweet home of Blissful Hills
Hollywood star of Blissful Hills
 
     
     
  21 juni 2014 - Heerlijke pups.  
  De pups groeien als kool en zijn al heel beweeglijk. Als mama Jolie even is weggeweest en ze komt weer terug in de werpkist, dan is het een drukte van jewelste. Jolie doet het ook nog steeds goed en is een zorgzame mama. De andere honden mogen zo af en toe onder haar toeziend oog wel even een kijkje nemen, maar ze mogen niet zomaar alleen gaan kijken, dan komt ze meteen aangerend.  
     
  Link naar album dag 4-6  
     
     
  17 juni 2014- pups groeien als kool  
  Tja wat kan ik vertellen, niet zoveel natuurlijk als het supergoed gaat. De pups groeien echt als kool en zijn ontzettend tevreden. Mama Jolie doet het gewoon hartstikke goed en gelukkig neemt ze ook zelf tussendoor rust, waardoor ze ook heeeel veel melk heeft en zelf ook happy is. We genieten met volle teugen van dit nestje. Wat een luxe als het gewoon vanzelf gaat.  
     
  Link naar album dag 3  
     
     
  16 juni 2014 - Alles gaat super.  
  De eerste dagen zijn we al goed doorgekomen. De pups hebben al allemaal een bandje om en komen allemaal prima aan. Jolie moedert alsof ze nooit anders gedaan heeft.  
     
   
     
     
  15 juni 2104 - Jolie is een supermama  
  Lieve Jolie doet het zo ontzettend goed met haar kleintjes. Ze laat ze heel goed drinken en poetst en verzorgt haar kleintjes alsof ze nooit anders heeft gedaan. Ze beschermt haar pups ook met verve, zoals kleine Gwyn al heeft moeten ondervinden toen ze het waagde een poot in de werpkist te zetten ;-). Ze neemt gelukkig ook wat rust zodat ze niet al te moe is, maar niet ver uit de buurt van haar kinderen. We zijn zo trots dat ze na zo'n zware operatie en bij haar eerste nestje het zo geweldig doet. De eerste foto's zijn gemaakt en kun je hieronder bekijken.  
     
  Link naar album eerste dag  
     
     
  14 juni 2014 - Pups zijn geboren  
  Vannacht heeft Jolie haar pups via een keizersnede gekregen. Het was erg zwaar voor haar afgelopen week met de warmte en de vele voorweeën die ze gehad heeft, dus de persweeën waren gewoon niet sterk genoeg om de pups zelf te baren. Maar ze heeft het super gedaan en we hebben 7 mooie pups. 3 gele teefjes, 1 geel reutje, 1 zwart teefje en 2 zwarte reutjes.  
     
   
     
<< terug naar vorige pagina      
       
facebook twitter yourube