Het wel en wee van dit nestje kunt u verder het beste volgen via onze facebookpagina. U hoeft hiervoor niet zelf een facebookaccount te hebben.
www.facebook.com/blissfulhills
 
     
  12 januari 2015 - Eerste nacht is prima verlopen  
  De eerste nacht is bijzonder goed verlopen. Jessy is een perfecte moeder, zorgzaam en kalm. Ze gaat steeds voorzichtig liggen en poetst haar kinderen als het nodig is. We hebben dan ook 8 tevreden pupjes die vanochtend allemaal al 20 tot 30 gram waren aangekomen. En ook Jessy voelt zich goed, ze eet en drinkt goed en had net al zin om buiten even te spelen. De rest vd roedel is ook braaf en rustig. Omdat het zo goed gaat konden we even met alle vier naar het bos om uit te waaien. Nu is alles tevreden aan het slapen.  
     
  Hieronder wat foto's van de bevalling en van vandaag. Klik op de foto.  
     
  klik op de foto voor het album  
     
     
  11 januari 2015 - Jessy is bevallen  
  Jessy is vandaag bevallen van 8 pups. Ze heeft 6 reutjes en 2 teefjes.Ze heeft het weer zo geweldig gedaan. Heel rustig en beheerst en in een korte tijd. Ze zorgt ook voor haar kinderen als een supermama en is heel ontspannen met ze. Wat een genot om zo een bevalling te hebben met een hond die een geboren moeder is.  
     
   
     
   
     
     
     
   
     
     
     
<< terug naar vorige pagina      
       
facebook twitter yourube