23-06-2015 - nog even alles op een rij  
     
  En dan tenslotte natuurlijk onze JAX - Jamming Jax of Blissful Hills. Zij zal bij ons blijven en deel uit gaan maken van onze roedel. Jax is een echt meisje. Heel lief en knuffelig, maar ook kattig als het haar uitkomt. Ze is niet flauw en zal goed van zich afbijten als haar iets niet zint. Maar is ze moe, dan ploft ze ook neer en is meteen vertrokken. Wij hopen dat Jax mag opgroeien tot een lieve, gezonde en mooie hond en de lijn mag voortzetten van haar mama.  
     
 
   
 
     
  De laatste reu die dit mooie nestje telt is SHADOW - Juliets Romeo of Blissful Hills. Shadow is een mooi beertje en een pup die zich vaak heel stoer voordoet, maar een heel klein hartje heeft. Hij is toch wel onder de indruk als er iets spannends gebeurt en vindt het dan geen probleem om lekker in je schoot weg te kruipen. Dat kan best vindt hij als stoere man smile-emoticon. Shadow gaat naar Eindhoven en zal vast en zeker het beste maatje worden van zijn jonge baas.  
     
 
   
 
     
  Het tweede meisje is NOOR - Jersey Girl of Blissful Hills. Noor is een echt meisje. Ze is knuffelig, maar ook pittig. Ze denkt soms dat ze geen pootjes maar springveren heeft en gebruikt die dan ook als ze aandacht wil. Noor is een open pupje dat eigenlijk alles wel leuk vindt. Ze zal zelf niet snel een ander echt vervelen, maar weet goed van zich af te bijten als dat nodig is. Noor gaat ook wat verder weg, namelijk naar Wageningen. Ze krijgt ook drie mensenbroertjes en ook zij zal zich niet hoeven af te vragen of er met haar gespeeld gaat worden.  
     
 
   
 
     
  De volgende die ik aan jullie wil voorstellen is MAX - Jolies Jackpot of Blissful Hills. Max is een heerlijk ventje. Heel rustig en beheerst in het algemeen en lief en knuffelig. Hij is niet de meest voortvarende pup en laat zich door zijn broertjes en zusjes nogal eens het kaas van het brood eten. Daar kan hij dan ook erg zielig bij kijken. Max is een gewoon een echte lieverd. Hij gaat een behoorlijk stuk uit de richting wonen, nl. in Laren en hij krijgt twee lieve mensenkindjes als zusjes erbij. Ik denk niet dat hij aandacht tekort gaat komen daar   
     
 
   
 
     
  En de kleinste dame in het gezelschap heet MARLI - Just Adorable of Blissfulhills. Ze is een lief meisje dat ook niet bang is voor nieuwe dingen. Ze knuffelt graag, maar haalt ook wel kattenkwaad uit. Ze vindt alles leuk en is heel onbevangen. Ze gaat wonen bij bekenden van ons en wel bij de baasjes van een halfzusje van haar. Deze Mila mag gaan moederen over haar zusje en als alles goed gaat, zullen Marli en Mila hun gezinnetje in de winter nog compleet mogen maken, omdat dan wellicht mama Jolie ook bij ze komt wonen. Heel spannend dus voor haar baasjes en ook wel voor ons.  
     
 
   
 
     
  En van de kleinste naar de grootste van het nest. JASPER - Junior Valentino of Blissful Hills. Jasper is een heerlijke goedzak. Heel relaxt en rustig en niet haantje de voorste. Hij speelt graag, maar als hij moe is, kan hij ook midden in het geweld van zijn broertjes en zusjes liggen te slapen. Jasper gaat naar Weert, waar hij dag en nacht bij zijn baasje mag zijn.  
     
 
   
 
     
  De volgende reu die ons zal gaan verlaten is de kleinste van het nest. JAMES - James Bond of Blissful Hills is een heerlijke deugniet die gek is op aandacht. Hij houdt ervan om op je schoot te kruipen en zich uitgebreid te laten kriebelen. Maar hij is ook erg onderzoekend en klimt en klautert overal op of onder. James vertrekt ook richting het Zuiden en krijgt zeer zeker lieve baasjes. Hij krijgt ook nog poezenvriendjes om mee te spelen straks.  
     
 
   
 
     
  We gaan maar eens beginnen met de pups die binnenkort gaan uitvliegen voor te stellen. Dit is ICE - Jumpin Jack Flash of Blissful Hills. Ice is een heerlijke knuffel en een hondje dat niet meteen overal op afstormt. Hij kijkt het liefste eerst even de kat uit de boom en als hij het vertrouwt dan gaat hij er wel helemaal voor. Hij gaat naar het Zuiden en ik ben ervan overtuigd dat hij in een superwarm gezin terecht gaat komen.  
     
 
   
 
 
 
     
  19 juni 2015 - En nog bewegend materiaal van de onderzoekingstocht van onze boefjes  
     
   
 
 
     
  17 juni 2015 - puppyfunparcours  
  Gisteren had ik met de puppyles een afsluitende les en dat is altijd een funles, dus het veld stond vol met leuke speeldingen voor de honden. Die kans lieten we natuurlijk niet voorbij gaan om de pups van Jolie ook kennis te laten maken met allerhande spannende en leuke voorwerpen. En genoten hebben ze en wij met ze. Heerlijk die onbevangenheid en openheid van pups. De tunnel die toch best al lang is, werd door ze volleerd genomen en meerdere malen achter elkaar toen ze de smaak te pakken hadden. En balletjes zijn natuurlijk geweldig speelgoed. Een plank lopen, ach doen we toch gewoon. Kortom niks was eng of niet leuk, nee alles is gewoon leuk !! Filmpje van dit hele avontuur volgt zsm. Maar ben weer trots op mijn kleintjes. Deze zijn straks wel klaar voor de buitenwereld. De eerste foto's zijn nog wat slaapfoto's van gisteren. die ik jullie toch ook niet wilde onthouden.  
     
  Klik hier voor de foto's  
 
 
     
  16 juni 2015 - We mogen bijna altijd buiten spelen.  
  Wat boffen we toch met het weer met dit nest. De kleintjes van Jolie spelen vrijwel de hele dag buiten. Ze doen het super. 'S morgens als ze wakker worden, gaan we meteen naar buiten en worden de plasjes en poepjes ook buiten gedaan. De ren binnen is vrijwel schoon op een enkele plas en poep van de nacht na. Als het nog wat koud is, gaan ze na het ontbijt weer een paar uurtjes naar binnen, maar zodra de temperatuur het toelaat, mogen ze vrij rondlopen buiten. Het grappige is dat ze dus niet naar de weilanden lopen, maar gewoon lekker boven bij het terras blijven. Ze spelen daar met elkaar en met de andere honden en vallen meestal onder de tafel in slaap met zijn allen. Zo vredig is dat. Kortom we genieten echt enorm van onze bende van 8.  
     
  klik hier voor de foto's  
 
 
     
  12 juni 2015 - We hebben halfbroertjes en een halfzusje erbij.  
  Gisteren is Scarlett bevallen van 5 bruine pups en dus hadden we even wat minder tijd voor dit achttal. Maar vanochtend is dat al goed gemaakt hoor. Ruim voor de buien van vanochtend heeft de bende van 8 al heerlijk buiten gespeeld in de tuin. Jolie, Jessy en Gwyn hielden toezicht :-)  
     
   
 
 
     
  8 juni 2015 - puppybezoek en genieten van het mooie weer.  
  Afgelopen zaterdag zijn alle nieuwe baasjes weer komen knuffelen. Dat blijft toch leuk om te zien hoe de pups daar allemaal totaal niet van onder de indruk zijn en dat ze actief mensen opzoeken en willen spelen en knuffelen. Daarna zijn ze dan meestal ook lekker moe en slapen ze de rest van de dag :-). Ze gaan nu sowieso veel naar buiten en vanmiddag mochten ze weer eens wat verder dan alleen op ons terras. Uit zichzelf zullen ze dit niet doen, je moet echt met ze meelopen en bij ze gaan zitten, dan komen ze in je omgeving spelen. Ze zijn heerlijk en knuffelig en speels en .... gewoon superlief. Ik heb mn best gedaan ze allemaal een keer op de foto te zetten, maar soms is het moeilijk als er eentje wat van het onderzoekende is.  
     
  Klik hier voor de foto's  
 
 
     
  7 juni 2015 - heerlijk in het gras  
     
   
 
 
     
  4 juni 2015 - Buiten spelen is leuk !  
  Onze pups worden steeds ondernemender en dat zullen we weten. We hebben het er maar druk mee nu, maar dat is ook weer zo leuk aan deze periode. Ze mogen nu 3 x per dag naar buiten en ook al buiten de ren. Mama Jolie speelt dan met ze en voedt ze nog steeds. Ze is echt een supermama. De kleintjes zijn niet snel bang en gaan goed op onderzoek uit als we nieuwe dingen neerleggen. En nu het zo warm is ineens zijn ze wel snel uitgeteld buiten.  
     
  Klik hier voor de foto's  
     
   
 
 
     
  28 mei 2015 - de eerste keer buiten was best spannend.  
  De pups zijn gisteren voor het eerst naar buiten geweest en dat vonden ze maar wat spannend. Dus houdt rekening met het geluid van deze video ;-). Ze eten nu ook goed vlees, maar moeten nog leren dat het misschien niet zo handig is om over elkaar heen te kruipen als je wilt eten. Dus vandaag hebben we maar 8 aparte bakjes gemaakt . ( zie foto hieronder ) Verder groeien ze heel goed en zelfs het kleinste meisje is nu qua gewicht helemaal bij. Ook de ontlasting is meteen vast geworden na 2 dagen vlees. Jolie voedt ze nog steeds een paar keer per dag en ze ruimt ook nog erg goed op. De andere honden vinden de pups nu ook steeds interessanter, vooral Gwyn die al met ze wil spelen.  
     
     
   
     
  Zo gaat het eten iets beter :-)  
     
   
 
 
     
  26 mei 2015 - het worden echte hondjes nu  
  Onze kleintjes beginnen langzaam echte hondjes te worden. Sinds gisteren eten ze ook vlees en het blijft toch mooi dat hoe jong ze ook zijn, vlees gaat er altijd prima in. We hebben ze ook al een maat bandje groter omgedaan, want zo hier en daar begon het toch wel krap te zitten. Vooral bij onze dikke reu met het donkerblauwe bandje. Verder ontwikkelen ze zich zoals we het graag zien. Nu ze meer bewegingsruimte hebben, spelen ze ook al wat met elkaar en met het speelgoed dat in de ren ligt. Maar ze slapen natuurlijk nog heel veel. Het knuffelgehalte is nu wel op zijn max :-) , dus dat doen we ook veelvuldig.  
     
  Klik hier voor de foto's  
 
 
     
  20 mei 2015 - de eerste pap zit erin.  
 

Nu de kleintjes de ogen open hebben, zijn we ook begonnen met pap te voeren en dat gaat al heel aardig. Sommige pups vinden het wel heel lekker om in de melk te slapen :-s, maar ach je moet toch ergens slapen. Na het eten, wassen we de kleintjes samen met Jolie even goed, want die pap plakt wel :-), en daarna is het lekker op elkaar kruipen en slapen. Wat een zwaar leven hebben die hondjes toch. Dat ze overigens goed groeien is ook te zien als ze bij Jolie drinken, want het wordt nu toch wel dringen aan de melkbar.

 
     
  Klik hier voor de foto's  
     
   
 
 
     
  17 mei 2015 - de eerste oogjes zijn open  
  Vanochtend waren bij de eerste pups al oogjes open. Ze zijn ook voor de eerste keer ontwormd ( onder protest), en ze passen bijna niet meer in de wasmand. Jolie heeft het nu af en toe te warm om te voeden in de werpkist, dus dan doen we dat toch gewoon even ernaast :-), gaat ook prima. En op de foto's is te zien dat kleine reutje met bruine bandje zijn mama wel heel lief vindt :-).  
     
  Klik hier voor de foto's  
 
 
     
  15 mei 2015 - Ze beginnen al te lopen  
  Druk druk druk hier op het moment, dus wat minder foto's dan ik normaal doe. Maar geen nieuws is goed nieuws toch ? En dat is zo. De kleintjes groeien super en mama Jolie maakt het ook heel goed. Gisteren zijn de hechtingen van de keizersnede eruit gegaan en de wond is mooi geheeld. Ze voelt zich ook al heel goed, want ze gaat alweer lekker mee wandelen en speelt alweer met de andere honden buiten in de wei. De pups beginnen al groot te worden en ik verwacht dat het niet meer lang duurt voor de eerste oogjes open gaan .Zo hier en daar zie je al een klein spleetje. Het is mooi om te zien hoe ze al rondlopen en hun evenwicht zoeken. Het zijn allemaal sterke pups, dat is wel duidelijk.  
     
  Klik hier voor de foto's  
 
 
     
  11 mei 2015 - Het groeit allemaal goed.  
  De pups maken het prima. De een groeit wat harder dan de ander, maar dat is normaal. Enkele pups zijn al in geboortegewicht verdubbeld. De pups die (naar onze zin en onze standaard is misschien wat hoog) niet goed genoeg groeien, krijgen af en toe een flesje. DIt vinden we natuurlijk een heel vervelend klusje ;-), En als een pupje dan gedronken heeft uit de fles mag onze superoma Keira de pup even poetsen zodat hij ook nog even plast en poept voor hij weer terug gaat naar zijn broertjes en zusjes en weer helemaal schoongelikt is. Jolie laat dit allemaal rustig toe en vindt het wel prettig. Keira weet heel goed dat de pups niet van haar zijn, maar geniet ervan om voor ze te zorgen. Jolie voelt dat ook goed aan en laat haar haar gang gaan. Zo lief is dat. Kortom het gaat allemaal zoals we het graag zien.  
     
  Klik hier voor de foto's van afgelopen dagen.  
     
  Hieronder wat beelden van de eerste drie dagen.  
     
   
 
 
     
  4 mei 2015 - eerst nacht ging prima  
  De eerste nacht is super verlopen. Jolie is heel ontspannen en maakt het goed. De pups slapen en drinken goed en zijn om op te eten smile-emoticon. We genieten er ondanks de moeilijke bevalling volop van.  
  Klik hier voor de foto's  
 
 
     
  3 mei 2015 - Jolie is bevallen van een 8-ling  
  Onze lieve Jolie is vannacht via een keizersnede bevallen van 8 zwarte pups. 3 teefjes en 5 reutjes. Het zijn mooi, stevige pups die al meteen heel krachtig door de werpkist kruipen en goed drinken. Jolie is ondanks dat ze moet herstellen van de keizersnede ook weer meteen een supermoeder die ze meteen goed verzorgd. De andere honden van de roedel mogen van haar op een afstand kijken, maar dichterbij komen is er nog niet bij. We zijn heel blij met dit mooie nestje waar we zelf ook een lief meisje van zullen houden. Dit zal tevens het laatste nestje van Jolie worden, aangezien wij vinden dat een hond niet meer dan 2 keizersnedes hoeft te krijgen. Zie ook onze facebookpagina voor foto's en informatie over dit nest.  
     
 
 
     
     
   
     
     
     
  << terug naar vorige pagina      
         
facebook twitter yourube