22 maart - Kennismaken met oma Jessy, overgrootoma Keira en grote zus June  
  andaag mochten de pups kennismaken met enkele andere honden van onze roedel. June, Jessy en Keira hebben zich met ze bemoeit toen ze lekker buiten aan het spelen waren. June vond het maar wat spannend, maar na de eerste schroom en voorzichtige kennismaking werd ze wel enthousiast en soms zelfs even te, maar zo schattig om te zien hoe onze heldin dan achter de tafel springt omdat een pupje haar bespringt... 
Keira en Jessy zijn gewoon superoma en overgrootoma. Keira laat zich altijd helemaal door de pups besnuffelen en ze mogen alles. Er zitten dan ook hele lieve foto's bij van het pupje met het groene bandje die zijn overgrootoma uitgebreid wil knuffelen.

Ze worden nu echt groot en eten bijna al gewone brokjes. Een klein beetje melk erbij vinden ze nog erg lekker, maar "droge"brok gaat er toch ook al in. Daarnaast krijgen ze nu af en toe wat spaghettispiervlees staafjes om te kauwen. We merken goed dat ze meer bewegen nu, want ze komen ineens veel minder aan dan de afgelopen weken. Prima ontwikkeling en betekent gewoon dat ze langzaam meer mogen eten. 

Veel kijkplezier.
 
     
  Klik hier voor het foto-album  
     
     
  17 maart - lekker buiten spelen is leuk !  
  Onze Valentijntjes genieten net als wij van het mooie weer van de laatste tijd. Ze gaan nu regelmatig naar buiten en vandaag zelfs al een keer in het puppyweitje . Dat was nog best spannend, gras is gek :-). Ze groeien goed en mama Gwyn voedt ze nog steeds met grote regelmaat. Het worden nu echte hondjes. Beetje veel foto's, maar ja jullie moesten er nu ook weer even op wachten.  
     
     
  Klik hier voor het foto-album  
     
   
     
     
  13 maart - Er wordt volop gespeeld  
  Deze week zijn de pups in ontwikkeling enorm gegroeid. Ze lopen en spelen nu volop en vandaag hadden we de ruime onder de kap buiten klaar en mochten ze daar op onderzoek uitgaan. Dit ging af en toe wel gepaard met wat wolvengehuil ;-), maar ze wilden toch wel graag op onderzoek gaan. ( filmpje volgt nog)   
     
  Klik hier voor de foto's  
     
     
     
  8 maart - oortjes en ogen open en ook de stembanden !  
  We lopen door de drukte wat achter met foto's plaatsen dus hier maar even een hele compilatie van de afgelopen dagen. Qua ontwikkeling gaat het nu natuurlijk heel hard. oren en oogjes zijn open en daarmee ook de stembanden :-), Ze reageren al goed op elkaar, er wordt al gespeeld en gestoeid en gegromd. Kortom ze groeien en ontwikkelen zich zoals het hoort. En verder zijn het gewoon heerlijke knuffelbeertjes. ♥  
     
     
  Klik hier voor foto- album  
     
     
  29 februari - weer wat bewegende beelden  
     
   
     
     
  27 februari 2017 - Heerlijke knuffelbeertjes  
     
  De eerste oogjes zijn vandaag open gegaan ( staan nog niet op deze foto's) en ze worden steeds beweeglijker. Mama Gwyn neemt nu ook voldoende rust voor zichzelf en gaat graag mee buitenspelen of wandelen. Dit vind ik persoonlijk altijd fijn, omdat ze daardoor zich lekkerder in haar vel voelt en even een break heeft van het mama zijn, wat ze met volle overgave doet. Ze is echt een lieve en voorzichtige mama.  Ik heb deze week ook al de nageltjes een keer geknipt omdat ze wel erg veel krasjes gingen maken op mama's buik. Verder zijn de kleintjes gewoon te schattig en heerlijk om mee te knuffelen.  
     
  Klik hier voor de foto's van de afgelopen 2 dagen.  
     
   
     
     
     
  24 februari 2016 - stamboomnamen bekend  
  Op de valreep bedacht ik me vanochtend dat ik uiterlijk vandaag de geboorte-aangifte moest doen en daarmee ook de stamboomnamen van onze zesling moest weten.
Dit zijn ze geworden. Het kon natuurlijk niet anders dan dat het allemaal met liefde te maken heeft :

Voor het teefje dat bij ons blijft:
Love Me Like You Do of Blissful Hills ( haar roepnaam wordt Sienna)

Voor de reutjes:
Love Potion of Blissful Hills
Love Affair of Blissful Hills
Love Actually of Blissful Hills
Love Story of Blissful Hills
Lovely Valentine of Blissful Hills
 
     
  Klik hier voor foto's van de afgelopen dagen.  
     
   
     
     
  20 februari 2016 - Gwyns pups groeien super !  
  De afgelopen dagen zijn de pups heel hard gegroeid. Ze krijgen slagroom van mama Gwyn en dat merken we ook want ze zijn heel tevreden. Ze slapen en drinken en worden gewassen en slapen en drinken en.... De bandjes zijn al verwisseld voor een maatje groter en het meisje heeft nu paars en het oranje bandje is verwisseld met het gele, voor de rest zijn de kleurtjes hetzelfde. Veel is er niet te zien, maar jullie vinden het vast niet erg als we dan toch wat foto's plaatsen van onze zesling.  
     
  Voor foto's klik hier.  
     
     
  16 februari 2016 - Alles gaat zoals we het graag zien  
  De eerste nacht zit er weer op en dit ging zo goed dat ik wel mag zeggen dat Gwyn een supermama is. Ze voedt en verzorgt haar pups helemaal zelf en zonder aansporing, ze is supervoorzichtig als ze zich beweegt in de werpkist, want ze wil vooral niet op een pup staan. De kleintjes zijn dan ook gewoon heel erg tevreden. We horen ze amper piepen, want mama Gwyn is er altijd bij om ze te wassen of te voeden. Alle pups zijn dan ook al prima aangekomen, maar ja met 6 is er ook voldoende melk voor iedereen. Nooit vechten om de beste tepels :-). We genieten ontzettend van deze lieverds.
Klik op de foto hieronder voor meer foto's.
 
     
   
     
     
  14 februari 2016 - Gwyn is bevallen van een zesling  
  Op Valentijnsdag is Gwyn bevallen van een zesling. 1 lief,klein bruin meisje en 5 stoere jongens. Onze Gwyn werd voor het eerst mama en heeft het fantastisch gedaan. Na een lange dag zondag waarbij we even dachten dat ze geen persweeën zou krijgen, kwam rond 18:30 toch het eerste pupje in stuit ter wereld. Geen wonder dat het even duurde. Na een meisje volgden er nog twee zwarte jongens en drie bruine jongens en toen was haar zesling compleet. Ze is een supermama , wast en verzorgt haar kinderen als volleerd mama. Dit is toch wel genetisch bepaald, want ook mama Jessy en oma Keira zijn van die geboren moeders. En met de komst van dit nestje hebben we 4 generaties in huis ! Welkom kleine lieve pups en speciaal welkom aan het kleine meisje dat bij ons zal blijven wonen.

Klik voor meer foto's hier.
 
     
 
 
 
     
     
    << terug naar vorige pagina      
           
facebook twitter yourube