5 januari 2016 - Heerlijke papsnoetjes en spelende pups.  
  Onze bende van 5 doet het prima. Ze spelen en stoeien al flink met elkaar en ze eten de pap met smaak. Het zijn heerlijke boefjes die aandacht erg leuk vinden.  
     
  Klik hier voor een fotoalbum  
     
   
     
     
  2 januari 2017  
     
   
     
   
     
     
     
  30 december 2016  
     
   
     
     
  28 december 2016  
     
   
     
     
  26 december 2016  
     
   
     
     
  19 december 2016  
   
     
     
     
  18 december - heerlijke massages  
     
   
     
     
     
  15 december 2016 - Scarlett voedt haar kleintjes heel goed  
  Onze kleine pups groeien enorm hard. Ze hebben dan ook regelmatig flinke buikpijn omdat ze gewoon te veel drinken. Mama Scarlett heeft het dan ook druk met buikjes likken en gewoon bij ze zijn om ze te troosten. We genieten in ieder geval volop van onze vijfling en van Scarlett haar laatste keer mama zijn. Scarlett zelf voelt zich prima en genoot vandaag weer een keer van samen spelen in de wei. Nu de pups een paar dagen oud zijn, wil ze wel even wat langer buiten zijn.  
     
  Klik hier voor het album van dag 4-6  
     
     
  11 december 2016  
  De pups en Scarlett hebben de nacht prima doorstaan. Ze heeft weer slagroom in plaat van melk lijkt het wel want alle pups zijn heel goed aangekomen. Scarlett is inmiddels ook wat rustiger en kan nu ook zelf weer wat slapen. De pups zijn zeer tevreden en slapen veel. Ze vinden het ook prima als we ze oppakken en knuffelen en dan blijven ze ook heel rustig.
De eerste foto's van onze vijfling zijn dan ook gemaakt. Zie hieronder de eerste foto's. Je kunt ons ook op facebook volgen en daar alle belevenissen van dit nestje meemaken.
 
   
     
     
  10 december 2016  
  Vrijdag 9 december is Scarlett bevallen van 8 pups via een keizersnede. We hadden deze al gepland omdat dit haar vierde nestje was en ze al een keer een keizersnede heeft gehad. Achteraf maar goed ook, want 3 van de 8 pups hebben het niet gehaald. Deze waren helaas al in de baarmoeder overleden. Maar we hebben 5 sterke pups overgehouden, 3 prachtige teefjes en 2 stoere reutjes. Scarlett maakt het prima en is goed bijgekomen van de keizersnede. Ze zorgt meteen als een leeuwin voor de kleintjes en niemand mag in de buurt komen, behalve wij zelf. Prima vind ik dat altijd, een teken van een goede moeder. Dit sterke beschermende gedrag vermindert vanzelf gedurende de komende weken, maar voor nu is het heel functioneel .De andere honden blijven netjes op afstand en Scarlett kan rustig haar kinderen verzorgen en voeden.  
     
     
     
   
     
   
     
    << terug naar vorige pagina      
           
facebook twitter yourube