Veel mensen worden gewoon verliefd op een rashond van een bepaald type en besluiten al dan niet na lang erover te hebben nagedacht een puppy te willen. Hartstikke leuk natuurlijk en een hond is ook geweldig als huisdier en maatje voor het leven, maar voordat je definitief besluit om een hond aan te schaffen is het verstandig om eens op onderstaande pagina's te kijken wat er precies komt kijken bij
het hebben van een hond. Wat de kosten zijn, hoeveel beweging ze nodig hebben, wat je moet doen qua verzorging etc.

Ik vind het als fokker heel belangrijk dat een pupkoper heel bewust kiest voor een hond en goed weet wat hem te wachten staat. Een goed voorbereide baas is een baas die een pup het beste kan bieden dat hij nodig heeft en voor ons iemand die begrijpt dat het tijd en energie kost om een pup op te voeden. Die begrijpt dat de aanschafkosten niet in verhouding staan tot de kosten die je zult maken gedurende de rest van het leven van je hond en die zijn leefstijl kan aanpassen op wat de hond nodig heeft. Dus wij waarderen het zeer als je voordat je ons benadert voor een pup eens goed onderstaande websites doorleest en een weloverwogen keuze maakt voor een pup.
   
  LICG - Aanschaffen van een huisdier.
   
  Raad van beheer - aanschaf en verzorging van een hond
   
  Doggo - Waar moet je op letten als je een hond neemt
   
   
   
<< terug naar vorige pagina    
     
facebook twitter yourube